DLM Marka Tescili

Değerli takipçilerimiz;

Doktora tezimde geliştirdiğim ve daha önce sizlere duyurduğum Dinamik Liderlik Modeli’nin (DLM) Türk Patent Enstitüsü’nden marka tescilini almış olmanın coşkusunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Dinamik Liderlik Modeli, liderlik süreçlerinde Dünyada ve Türkiye’de ilk defa elde edilmiş verilerden yola çıkarak liderlikte yeni bir anlayış ve dönüşüm öngörmektedir.

Model kapsamında geliştirilen DLM-A (Dinamik Liderlik Akademisi) DLM-R (Kişisel Liderlik Stili Raporu) ve DLM-T (Liderlik Dönüşüm Atölyeleri) sayesinde liderliğinizin GZFT analizini elde edecek, kişiye özgü liderlik gelişim ve dönüşüm çözümlerini deneyimleyeceksiniz.

DLM’ye göre liderlik, merkezden çevreye doğru genişler. Merkez liderin kendisidir. En zor yönetim alanı burasıdır. Kendini yönetebilen lider çevreyi ve süreçleri de etkili şekilde yönetebilir. Dinamik Liderlik Modeli, profesyonel gelişime kendimizden başlayarak çevreyi tanıma ve yönetme anlayışına dayanan liderlik sanatıdır.   Model, enneagram dokuz kişilik tipinin, dokuz liderlik stillerine yönelimlerinin incelenmesiyle ortaya çıkmıştır. Model bilimsel verilerden ortaya çıkmış ve gelişim/dönüşüm önerileri bilimsel temelli yapılandırılmıştır. Model, bilinçli farkındalıkla IQ, EQ ve PQ’nun birlikte kullanılmasını, yönetim süreçlerinin an’a özgü dinamizmle yürütülmesini öncelikli alan olarak ele almıştır. DLM-T, yönetimde 360 derece liderlik döngüsü ile kişisel potansiyelimizin tamamını performansa dönüştürmeyi hedeflemiştir.

İlerleyen aylarda DLM-A, DLM-R ve DLM-T ürünleriyle sizlere hizmet sunacak olmaktan dolayı duyduğumuz heyecanı, ürünlerimizi deneyimleyerek yaşayacağınız coşkuya dönüştürmek dileğiyle saygılar sunarım.

 

Dr. Abdurrahman Subaş

Eğitim ve Yönetim Bilimci

DLM Modelisti